Αρχική Σελίδα

Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιο με την περιοχή άνω των 6.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει 3 κύριες γραμμές παραγωγής, τα καθαρά εργαστήρια μαζί με την καλά-ελεγχόμενη διαδικασία βασισμένη σε ISO9001 φέρνουν μια καλή υποστήριξη στην ποιότητα των προϊόντων.

  Wuhan Huatai Artware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Wuhan Huatai Artware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Λύση συνήθειας; - ΕΝΤΆΞΕΙ για μας.

   

  Wuhan Huatai Artware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 

   

  Με τους εμπειρογνώμονες μηχανικών παλαιμάχων για τις λύσεις αυτοεξυπηρετήσεων, μπορούμε εντελώς καταλαβαίνουμε την ειδική απαίτησή σας, η κατάλληλη διαδικασία σχεδίου μας θα κερδίσει τα χρήματα και το χρόνο σας. Η κατασκευασμένη χρήση μας CAD/Pro-ε που σχεδιάζει τα εργαλεία για να σας βοηθήσει να οριστικοποιήσετε την ιδέα, κάνει έπειτα το πρωτότυπο για σας στο εσωτερικό πριν από τη μαζική παραγωγή. Μας ελάτε σε επαφή με τώρα δωρεάν διαβουλεύσεις.

   

  Με την εμπειρία σε περισσότερο από 20 έτη, Huatai ξέρει πώς να παρουσιάσει τη σωστά λύση/το προϊόν για να ικανοποιήσει την απαίτησή σας.

   

 • Ε & Α

       Η ομάδα Ε&Α του Huatai αποτελείται από τους πεπειραμένους σχεδιαστές που θα μπορούσαν συνολικά να καταλάβουν πώς να κάνουν ένα δείγμα με τα προϊόντα αιτήματος της συνήθειας. Εξοπλισμένοι με CNC την κάμψη, CNC τη μηχανή, τη μηχανή συσκευασίας, την υψηλή αποδοτική γραμμή συνελεύσεων, καθώς επίσης και τους εργαζομένους παλαιμάχων και την ομάδα τεχνικής υποστήριξης κάτω από μια στέγη, μπορούμε να συναντηθούμε με την απαίτησή σας να μετατρέψετε την ιδέα καινοτομίας σας σε αληθινό.

   

  Wuhan Huatai Artware Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0


       Εκτός από αυτό, Youpoo έχει διαχειριστεί τις τεχνικές cErp, PDM και CRM έτσι ώστε παραγωγή και ναυτιλία που οργανώνονται όπως το μηχανισμό. Μπορείτε να στηριχτείτε εύκολο ξέροντας ότι η κατάλληλη διαταγή σας θα γίνει γρήγορα και ακριβώς. Όλα αυτά καθιστούν τη διεθνή διανομή απλή. Τα προϊόντα του Huatai είναι δημοφιλή στις παγκόσμιες αγορές, κυρίως στην Αμερική, την Ευρώπη και Oceanica. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα γενέθλια, κόμμα, φεστιβάλ, γάμος.

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Huatai Artware Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Yang

Τηλ.:: 86-27-85692842

Φαξ: 86-27-85607532

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)