Αρχική Σελίδα

Wuhan Huatai Artware Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

      Η τέχνη-έχουσα συνείδηση Co. huatai Wuhan, ΕΠΕ είναι επιχείρηση βιομηχανικού και εξαγωγικού εμπορίου από 20001.  


     Το σχέδιο, η παραγωγή και οι πωλήσεις ενσωμάτωσης, η επιχείρηση ασχολούνται επαγγελματικά με την κατασκευή όλων των ειδών κεριών τέχνης που πωλούνται μακριά σε διάφορες ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες και περιοχές. Αυτή τη στιγμή, κατέχουμε 100 επαγγελματικούς τεχνικούς και εξειδικευμένους εργάτες εμπειρίας. Η περιοχή του εργαστηρίου είναι περίπου 6000 τετραγωνικά μέτρα.

     

     Δεδομένου ότι βρίσκεται σε Wuhan, η κεντρική θέση της κεντρικής Κίνας, η επιχείρηση έχει την κατάλληλη μεταφορά και από το νερό και στο έδαφος, τα αγαθά μπορούν να είναι παράδοση σε οποιαδήποτε θέση στον κόσμο.  


  Όσον αφορά την ιδέα «επιζήστε μέσω της ποιότητας και αναπτυχθείτε μέσω των πιστώσεων» ως βάση, και κληρονομώντας τα επιχειρησιακά ήθη παραδοσιακού κινέζικου «της τιμιότητας, των πιστώσεων και της τύχης», η επιχείρηση αναμένει να βρεί την καλύτερη κλίση μεταξύ των κινεζικών επιχειρησιακών στρατηγικών και ξένων.


  Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με όλους τους φίλους των επιχειρησιακών κύκλων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και να επιδιώξουμε την κοινή ανάπτυξη.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. Huatai Artware Wuhan, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998 από Xiaojun Yang σε Hubei Προβηγκία, Κίνα. Αυτή η περιοχή της χώρας είναι τέλειο οχυρό κυκλοφορίας, τα αγαθά μπορούν να εξαγάγουν από Wuhan άμεσα. 

 

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2001 και με την περιοχή πέρα από 3000sqm και πάνω από 150 εργαζομένους. Αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 17 ετών, έχουμε δει πολλές αλλαγές. Το πρότυπο έχει προσαρμόσει και έχει εξελιχθεί με τον καιρό για να απεικονίσει τις αλλαγές στη σφαιρική αγορά. Τώρα έχουμε την περιοχή 6000sqm για και πάνω από 90 εργαζομένους αλλά η παραγωγικότητα έχει αυξηθεί από 270%

 

Ένα πράγμα που δεν έχει αλλάξει είναι ο στόχος μας: για να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα των παρόμοιων κατασκευαστών και να υποστηρίξει τα τέλεια ποιοτικά αγαθά για όλα τα custmers. Τα καθαρά εργαστήρια μαζί με την καλά-ελεγχόμενη διαδικασία βασισμένη σε ISO9001 φέρνουν μια καλή υποστήριξη στην ποιότητα των προϊόντων.

 

Χαιρετίζουμε τις επισκέψεις στο εργοστάσιό μας σε Wuhan, Hubei Προβηγκία της Κίνας.

Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

 

Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Wuhan Huatai Artware Co., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Hua Tai

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 2000k-3000k

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Factory Area: 5000 centiares

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Πιστοποιήσεις